019 420 583
069 13 43 300
063 82 44 442
Reg. br. 180

metropolis.nekretnine@gmail.com

svetlana

Agencija “Metropolis” je osnovana 2005. godine sa ciljem da odgovori na potrebe savremenog čoveka koji ima visoke standarde vezane za prostor, bilo stambeni bilo poslovni, a malo slobodnog vremena da se posveti nalaženju istog. Osnovna svrha našeg postojanja jeste da klijentima omogućimo da na jednostavan i lak način odaberu prostor po svojoj meri i željama.
Osnovna delatnost agencije je posredovanje u prometu nekretnina (kuća, stanova, lokala, placeva i sl.) uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije, a sve u funkciji zaštite interesa klijenata.

Naše usluge obuhvataju:

-   Prezentovanje aktuelnih nekretnina
-   Procenu vrednosti nekretnina
-   Oglašavanje u različitim medijima
-   Pronalaženje kupaca
-   Kontrolu ispravnosti dokumentacije nepokretnosti
-   Davanje saveta
-   Izradu kupoprodajnih ugovora
-   Saradnju sa vodećim poslovnim bankama

Važan segment poslovanja agencije se ogleda u saradnji sa vodećim poslovnim bankama, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija naših klijenata, posebno kroz razne vrste kredita. Zahvaljujući striktnoj pravnoj kontroli, maksimalnoj proveri dokumentacije i kvalitetno odrađenim ugovorima klijenti agencije „Metropolis” do danas nisu imali ni jedan sudski spor.

Tokom godina našeg postojanja rastao je i broj zadovoljnih klijenata. Agencija „Metropolis” je trenutno jedna od najposlovnijih i najbolje pozicioniranih agencija na tržištu nekretnina u Zaječaru.

Na prvom mestu poštenje, a onda ozbiljnost, predanost poslu kao i visok nivo profesionalizma ističu našu agenciju na tržištu nekretnina kao pouzdanog partnera svakom pojedincu, porodici ili preduzeću koje se odluči da kupi ili proda nekretninu.

.

Leave a Reply